//25. 10. 2016., 17-20h//

Jazz lab je projekt triju partnera; Muzičke akademije u Zagrebu, Hrvatske glazbene mladeži i Studentskog centara Sveučilišta u Zagrebu – Kulture promjene.

Radionice u MM centru utorkom (17-20h) namijenjene su svim glazbenicima instrumentalistima i vokalistima, ulaz i nastup slobodan!

Prijave na mail: hgm@hgm.hr ili 01 6111600

Postljetna radionica (osjećaj za feeling)

KRUNO LEVAČIĆ

Bubnjar i skladatelj Kruno Levačić rođen je 1957. u Zagrebu, gdje je završio gimnaziju. Samouk je bubnjar, vrsni pedagog te autor udžbenika bubnjarskih tehnika. Svestran je glazbenik i čest gost međunarodne jazz scene u Europi. Nastupao je s glazbenicima kao što su Lee Konitz, Sam Rivers, Michael Haupol, Allan Praskin, Peter Herbert, Sam Rivers, David Friedman, Kenny Garrett, Charlie Mariano, Duško Gojković, Gainni Basso, Ferenz Snatberger, Mulgrew Miller, Ron Ringwood i mnogi drugi. Traženi je studijski glazbenik kako u zemlji tako i u inozemstvu. Stalni je član sastava Tamare Obrovac, kao i Boilers Quarteta s kojim je objavio kompakt diskove Some Blues, Abstract Lights i St. Miles Infirmary, u suradnji s Boškom Petrovićem, te Boilers All Starsa s kojim je snimio album That’s It. Dobitnik je nagrade Status HGU za najboljeg jazz bubnjara u 1997. i najboljeg jazz i rock bubnjara u 1998. godini.