Klubvizija SC je kreativni filmski i foto laboratorij za rad s 16 mm i 8 mm-skom filmskom vrpcom te klasičnom fotografijom. Projekt je to Kulture promjene koji omogućava svim zainteresiranima da pohađaju radionice filmskih stručnjaka i umjetnika na kojima se osposobljavaju za kreativni i praktični rad s filmom i fotografijom. Klubvizija je jedini filmski laboratorij za ručno razvijanje filma u Hrvatskoj i šire, te je uvršten u mrežu svjetskih neovisnih umjetničkih filmskih laboratorija.

Laboratorij Klubvizija SC osnovan je s ciljem da nizom aktivnosti poput predavanja, projekcija i radionica postane centar edukacije o analognom filmu i fotografiji kroz koji se prikuplja i prenosi znanje i iskustvo u radu s filmom na mlađe generacije. Uz razvoj umjetničkog potencijala i specifičnih interesa pojedinaca, potiče se timski rad, međunarodno umrežavanje, dijalog i suradnja unutar sektora vizualnih umjetnosti.

Članom Klubvizije SC postaje se pohađanjem neke od naših radionica, a članovi laboratorija mogu  koristiti tehničku opremu i prostor za  vlastite filmske ili fotografske projekte.

Dosad smo imali priliku surađivati s brojnim filmskim stručnjacima iz međunarodne mreže filmskih laboratorija, a radovi članova predstavljaju se na festivalima, izložbama i ostalim događanjima u zemlji i inozemstvu.

Kontakt e-mail: sc.klubvizija @gmail.com

Mobitel: 091/796 4924

Facebook