Redatelj: Jordi Llompart
Uloge: Johan Cruyff, Pep Guardiola, Andrés Iniesta
„Barcelona – San o nogometnom savršenstvu“ vodi nas kroz nevjerojatnu povijest jednog od najpopularnijih nogometnih klubova na svijetu, FC Barcelonu, slavljenu po mitovima i legendama, poput one o Lionelu Messiju, najboljem nogometašu na svijetu, o čuvenom treneru Pepu Guardioli ili o čovjeku koji je unio revoluciju u ovaj sport svojim inovativnim vizijama – Johanu Cruyffu. Film objašnjava dug put do slave i uspjeha koji je dosegnut generacijom Messija, Xavija Hernandeza i Andresa Inieste koji su stvoreni za nogomet u izuzetnoj školi La Masia. Ujedno, film razotkriva tajnu moćnog kluba povezanog s navijačima iz cijeloga svijeta kao i katalanskim identitetom, potvrđujući onu legendarnu „Barca: više od kluba“. Emotivno putovanje u srce kluba koji je utemeljio fascinantni sportaš Joan Gamper prije 115 godina.
Cijena ulaznice je 15 kuna, a možete ih kupiti na blagajni Teatra &TD koja radi od 11 do 13 sati te dva sata prije početka projekcije/predstave, na ulaznice.hr i njihovim prodajnim mjestima.
Pri ulasku u prostore Kulture SC obavezno je nošenje maske za lice i predočavanje EU digitalne COVID potvrde ili drugog odgovarajućeg dokaza (preboljenje, cijepljenje, cijepljenje jednom dozom), negativan PCR (ne stariji od 72 sata) ili brzi antigenski test (ne stariji od 48 sati), uz identifikacijsku ispravu. Ulazak je moguć osobama kod kojih postoje kontraindikacije za cijepljenje, što se dokazuje liječničkom potvrdom. Odluka se ne primjenjuje na studente i učenike prilikom boravka u prostorima Studentskog centra.