Redatelj: Tom Volf
Uloge: Fanny Ardant, Joyce DiDonato, Maria Callas
„Maria by Callas“ redatelja Toma Volfa prvi je film koji u cijelosti priča životnu priču ove legendarne grčko-američke operne pjevačice i to njezinim vlastitim riječima. Ispričan kroz njezine performanse, televizijske intervjue, kućne filmove, obiteljske fotografije, privatna pisma i nikad objavljene memoare (od kojih gotovo ništa publika nikada nije vidjela), ovaj film otkriva esenciju ove nevjerojatne žene koja se iz skromnih početaka u New Yorku uzdignula do statusa glamurozne međunarodne zvijezde i jedne od najvećih opernih pjevačica svih vremena. „Maria by Callas“ je očaravajući portret jedne od najtalentiranijih žena u povijesti, ispričan na potpuno novi i autoritativan način.
Cijena ulaznice je 15 kuna, a možete ih kupiti na blagajni Teatra &TD koja radi od 11 do 13 sati te dva sata prije početka projekcije/predstave, na ulaznice.hr i njihovim prodajnim mjestima.
Pri ulasku u prostore Kulture SC obavezno je nošenje maske za lice i predočavanje EU digitalne COVID potvrde ili drugog odgovarajućeg dokaza (preboljenje, cijepljenje, cijepljenje jednom dozom), negativan PCR (ne stariji od 72 sata) ili brzi antigenski test (ne stariji od 48 sati), uz identifikacijsku ispravu. Ulazak je moguć osobama kod kojih postoje kontraindikacije za cijepljenje, što se dokazuje liječničkom potvrdom. Odluka se ne primjenjuje na studente i učenike prilikom boravka u prostorima Studentskog centra.