Projekcija filma će se održati u MM centru s početkom u 20 sati. Cijena ulaznice je 15 kuna, a možete ih kupiti na blagajni Teatra &TD koja radi od 11 do 13 sati te dva sata prije početka projekcije/predstave, na ulaznice.hr i njihovim prodajnim mjestima.

Pavarotti ( 2019.), dokumentarni film
Trajanje: 120 min
Zemlja: SAD
Redatelj: Ron Howard
Uloge: Luciano Pavarotti, Andrea Griminelli, Nicoletta Mantovani

Filmski tim koji nam se predstavio hvaljenim dokumentarcem „The Beatles: Eight Days a Week“ donosi nam svoj novi dragulj – „Pavarotti“, fantastičan film koji diže zastor i pokazuje nam ikonu koja je operu približila ljudima diljem svijeta. Dobitnik prestižne nagrade Oscar, redatelj Ron Howard publiku stavlja direktno u prve redove u ovom prikazu Glasa… Čovjeka… Legende. Luciano Pavarotti svoj je cijeli život dao glazbi, a svoj glas svijetu. Ovo pravo kinematografsko iskustvo prepuno je njegovih povijesnih izvedbi i intimnih intervjua uključujući nikad prije viđene snimke i najmoderniju Dolby Atmos tehnologiju.

Pri ulasku u prostore Kulture SC obavezno je predočavanje EU digitalne COVID potvrde ili drugog odgovarajućeg dokaza (preboljenje, cijepljenje, cijepljenje jednom dozom), negativan PCR (ne stariji od 72 sata) ili brzi antigenski test (ne stariji od 48 sati), uz identifikacijsku ispravu. Ulazak je moguć osobama kod kojih postoje kontraindikacije za cijepljenje, što se dokazuje liječničkom potvrdom. Odluka se ne primjenjuje na studente i učenike prilikom boravka u prostorima Studentskog centra. U prostorima SC-a obavezno je nošenje maske.