Izvedba se odvija na ulazu u MM centar gdje izvođačica okupira prostor stvarajući svojevrsno stanište, definirajući vlastiti teritorij. Prostorni okvir funkcionira istovremeno kao izlog – prostor izloženosti, ali i kao barijera koja sprječava ulaz u stvarni prostor institucije, što je očiti komentar zbivanja na kulturnoj sceni.

Izvođačica, smještena u mali stakleni okvir, nalazi se u gotovo laboratorijskim uvjetima. U takvim uvjetima ona se odriče paradigme ljudskosti i svih zahtjeva toga pojma te kroz tijelo pokušava stvoriti, propustiti i istražiti drugačije mogućnosti postojanja i postajanja, uzimajući u obzir vlastite tjelesne datosti. Odričući se identiteta, ona postaje organizam koji istražuje vlastite mogućnosti, a izvedba postaje izvedba stanja a ne aktivnosti.

Josipa Bubaš (1979.) uz autorski rad, bavi se izvedbenom teorijom i praksom. Kao izvođačica I koautorica sudjelovala je u različitim projektima.  Diplomirala je povijest umjetnosti i engleski jezik I književnost na Filozofskom fakultetu u Zagrebu. Trenutno završava  doktorski studij na Odsjeku za interdisciplinarne humanističke znanosti na Sveučilištu u Zadru,  s temom: Izvedba tjelesnosti i tjelesnost izvedbe.  Autorica je brojnih predgovora i likovnih kritika. Članica je AICA-e, ULUPUH-a, UPUH-a I HZSU-a.