Prije ljetne pauze, uspješnu sezonu u Klubviziji SC zatvaramo filmskim programom, izložbom fotografija i Super 8 radionicom.

Fotografije će biti izložene u predvorju MM centra, a rezultat su fotografskih radionica i susreta kroz godinu na kojima članovi laboratorija nastavljaju istraživati mogućnosti kreativnog rada s analognom fotografijom uz mentorstvo profesionalnog fotografa Hrvoja Grgića.

Pored izložbe fotografija, sezonu zatvara predstavljanje bečkog filmskog laboratorija Filmkoop Wien uz projekciju odabranih recentnih filmova i audio-vizualni performans.

Filmska Super 8 radionica polaznicima će pružiti uvid u fundamentalne koncepte važne za razumijevanja filma – vrijeme i pokret, a kroz praktični rad upoznajemo funkcije i rukovanje Super 8 kamerom, snimanje i potom ručno razvijanje tehnikom cross-processing pretvarajući negativ filmski materijal u pozitiv. Mentori radionice su Stefanie Weberhofer i Guillermo Tellechea, članovi filmskog laboratorija Filmkoop Wien.

Kotizacija: 100 kn – članovi Klubvizije SC, 150 kn – ostali
Prijave na e-mail: sc.klubvizija@gmail.com

U prijavi je potrebno ukratko navesti dosadašnje iskustvo u radu s filmom i zašto želite sudjelovati na radionici. Prijave su otvorene do 26. lipnja, a izabrane polaznike obavijestit ćemo putem e-maila  27. lipnja.