13.4., 20 i 21:15 h

PREMIJERA FILMA

Jedna mlada žena vodi brutalnu borbu protiv duhova svoje prošlosti. Zahvaljujući BodyCombatu, novom sportu današnjice koji je tjelesna, ali prvenstveno psiho terapija, ona pronalazi snagu za suočavanje s teškom obiteljskom tajnom. Za vrijeme te njezine borbe protiv tzv. nevidljivog neprijatelja, bujica slika i događaja iz djetinstva izviru na površinu koje ona kroz BodyCombat pokušava dohvatiti istrijebiti te zaboraviti.

PHOTO 24

« BodyCombat je sport novog tisućljeća, novi fitness program, kombinacija adrenalina i svih borilačkih sportova, sport protiv nevidljivog neprijatelja koji nas okružuje, kojeg volimo, a i mrzimo, bez kojeg ne bismo mogli živjeti, a sa kojim htjeli mi to ili ne, je vrlo teško umrijeti.Body Combat zacjeljuje sve ranjive tajne koje se nosi u sebi, projicira doživljaje mnogo godina kasnije bez straha i panike, postavlja pitanja i daje odgovore, jedini sport koji izravno djeluje na ozdravljenje tijela i psihe. Body Combat je sport budućnosti ! » S tim rečenicama započinje film Jelene Remetin BodyCombat, priča o nesretnom djetinstvu, otetoj mladosti.

Jelena Remetin vizualna je umjetnica koja djeluje u polju proširenog slikarstva, fotografije i filma. Rođena u Splitu, više od 20 godina živi u Parizu gdje se multimedijalno formirala na EFET-u, visokoj školi za fotografiju i film, te pri CEFPF, europskom centru za audiovizualnu produkciju.

Film traje 40 minuta, a više informacija potražite na službenim stranicama filma.

Ulaz besplatan.